Radiátor szerelés tisztítás Hívjon: 06703036274

Fűtési rendszer átmosása szükséges lehet régi és sokak számára meglepő lehet , hogy új fűtési rendszereknél is .

A régi , meglévő rendszereknél a csővezetékek falán vastag szigetelő hatású vízkő és kosz lerakodások jelennek meg akadályozva a fűtőközeg áramlását . A radiátor belső felületén , a padlófűtés csöveiben lerakódott szennyeződések a hőátadást csökkentik . Ezek kb. 10-25 százalék többlet energia felhasználást jelentenek , nem beszélve a fűtési komfortérzet csökkenéséről . A fűtési rendszer átmosása és padlófűtés tisztítás , átmosás segít ezen problémák megoldásában.

Az új rendszereknél is szükséges a fűtési rendszer tisztítása és fűtési rendszer átmosása. Az új csövezésekben akár réz , akár vas , akár műanyag cső a csőrendszer anyaga , lehetnek benne forraszanyag maradványok , mechanikus szennyeződések . Az új radiátoroknál is fontos a radiátor tisztítása , mivel a gyártás során belekerült olaj , folyató szer maradványok későbbiek során problémát okozhatnak. A kazángyártók nagy része a garancia feltételeként írja elő a fűtési rendszer átmosását az első beüzemelés előtt 

A fűtési rendszer ámosása és vegyszeres  tisztítása: A vegyszert beöntik amit keringetni kel hogy feloldja a szenyeződést és egy bevonatot rak a rendszer falára ami megvédi a lerakodások letapadásától!

- a fűtési rendszerben megszűnik a lerakódás , üzembiztosabbá válik a rendszer

- kevesebb fűtési energiát használunk fel

- fűtési komfortérzet nő

- fűtési korrózió veszélye csökken

- kazánzajok csökkennek

- az egész rendszer élettartama nő

- fűtési rendszer keringési problémák megszűnnek

- padlófűtés egyenletesen fog fűteni

- radiátorokban a „hideg pontok” megszűnnek

 Továbi információkért  hívjon segítünk: 06703036274

 

 

 

 

 

 

 

Egyéb munkáink:

-fűtés korszerűsítés!
-csőtörés helyreállítás

Rendelje meg a munkát felmérésí díját elengedjük! Kiszállásí díj nincs! 06703036274

t gázkazán szerelés, gázkazán javítás, kazánszerelés- és javítás, cirkószerelés- és javítás, fűtésszerelés, gázkészülék javítás- és szerelés. Ugyanakkor vállaljuk álló és fali kazánok, vízmelegítők, hagyományos és zárt égésterű (turbós) vagy kondenzációs fűtőberendezések szerelését javítását, tisztítását, karbantartását és felújítását. Cirkó, kombi cirkó, ,gázbojler és gáztűzhely javítása, szerelése, tisztítása karbantartása, vízkőmentesítése és szervizelése garanciával. Vállaljuk a teljes fűtésrendszer átmosását, az iszap eltávolítását.

A javítással kapcsolatos kérdéseikre munkatársaink készségesen válaszolnak.

 
 
 

 

 

Elérhetőség

www.kazanvizgazszerviz.hu Budapest Gázszerelő 06703036274